Our Law Office

Το γραφείο μας ιδρύθηκε από τους Henning Voelkel, Γιώργο Καταλιακό και Αννα Ρούσσου. Είμαστε εξαιρετικά έμπειροι και αναγνωρισμένοι δικηγόροι στον τομέα του εμπορικού δικαίου και της βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Βασισμένοι στην 20ετή και πλέον εμπειρία μας μέσω της απασχόλησης μας σε πολύ γνωστά δικηγορικά γραφεία, δικαιολογημένα θεωρούμαστε από τους καλύτερους δικηγόρους στον τομέα μας. Η αναγνώριση μας ως καταξιωμένων δικηγόρων σε πρώιμο στάδιο στην επαγγελματική μας πορεία, μας οδήγησε στην απόφαση να δημιουργήσουμε το δικό μας γραφείο.

Ο κύριος τομέας απασχόλησης μας είναι το δίκαιο της βιομηχανικής ιδιοκτησίας, το δίκαιο του ανταγωνισμού, το εμπορικό και το αστικό δίκαιο. Επίσης παρέχουμε υπηρεσίες σε συναφείς τομείς όπως ποινικές διαδικασίες σε περίπτωση προσβολής δικαιωμάτων βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Λειτουργούμε ως σύμβουλοι για τους πελάτες μας και τους εκπροσωπούμε ενώπιον των Ελληνικών δικαστηρίων. Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Η ιστοσελίδα μας παρέχει πληροφορίες αναφορικά με τους τομείς στους οποίους δραστηριοποιούμαστε καθώς και σύντομα βιογραφικά των δικηγόρων μας.

Our People in Focus

Dr.Henning Voelkel

Athens, Δικηγόρος

View profile
Γιώργος Καταλιακός

Athens, Δικηγόρος

View profile
Anna Kweskin

Athens, Δικηγόρος

View profile
Άννα Ρούσσου

Athens, Δικηγόρος

View profile

Do you need professional legal advice?